+359 2 4916157

Мотивационно писмо

 writing-336370

 

При наличието на толкова много автобиографии за една позиция, определено СВ, което е придружено с добре написано мотивационно писмо, ще се открои сред другите. Някои компании като част от процедурата по подбор, освен автобиография изискват от кандидатите и мотивационно писмо. За съжаление вече  са в миналото дните, когато можете да изпратите СВ-то и като мотивационно писмо да напишете: „Приложено изпращам автобиографията си.”

Само вашата автобиография, едва ли ще бъде в състояние да създаде пълна представа за Вас.Ще ви бъде необходимо мотивационно писмо, което да е професионално подготвено и в което да бъдат описани вашият опит, умения и постижения по такъв начин, че да се свържат с конкретните нужди на този работодател за тази позиция.Вие трябва да сте в състояние да покажете,че сте по-добър от другите кандидати, да заинтригувате този, който чете вашето мотивационно писмо и да го накарате да поиска да се запознае и с вашата автобиография.

Нашият екип е в състояние да ви подготви различни видове мотивационни писма : общо мотивационно писмо, конкретно мотивационно писмо,което е за точно определена позиция и компания или мотивационно писмо,което е в отговор на обяви с точно определен профил. Цената на всяко мотивационно писмо се определя индивидуално, като се вземат в предвид позицията за която се кандидатства и времето, за което трябва да бъде изготвено. За повече информация вижте менюто Цени на услугите.

Публикуваме част от референциите на нашите клиенти тук.

02 4916157

Chiarli007