+359 2 4916157

Благодарим на Стефан Чолаков, който сподели резултатът от нашата намеса:

“Преди време ми се наложи да си търся доста продължително работа, защото такава трудно се намираше, а и сега не е по-различно. До тогава винаги си намирах бързо и лесно и без дори да ми е нужна добра автобиография. С напредването на кризата, кандидатите за една свободна позиция, станаха трицифрено число. Това, разбира се, не е голям проблем, ако имаш добра автобиография. Работодателите искат да видят кой си ти и какво можеш. Знам, че си мислите, че добре се справяте с представянето на себе си, но само по себе си това е умение, което се придобива от опита. Не всички го притежаваме до нивото, от което се нуждаем, за да се откроим сред стотици други кандидати. Аз не знаех дали съм на прав път и затова потърсих помощ. Тогава, единствения човек, който познавах в тази сфера беше Таня Тодорова и съответно се обърнах към нея с молба да ми помогне да подготвим така моята автобиография, че да получа покана за интервю. Така и стана. Направихме с нея биографията и започнах отново да кандидатствам. Започнаха да ми се обаждат и да ме канят на интервюта. В крайна сметка от човек без работа и без избор се превърнах в човек, който получи много предложения. Можех да избирам каква работа да започна, защото постоянно ме канеха на интервюта и всичко това в резултат на добрата автобиография, която притежавах. Бих посъветвал всеки, който иска да си намери желаната работа и не е НАПЪЛНО сигурен в своята автобиография, да потърси помощ. Не е срамно да поискаме помощ. Успех :)”

Таня Савова ни изпрати референция за СВ, което й изготвихме.  Щастливи сме да я споделим и искрено й желаем много успехи:

“Като човек без професионален опит за мен беше изключително трудно дори да започна своето CV. Не знаех как да представя себе си по начин, който би заинтригувал отсрещната страна и би ме направил подходящ кандидат за определена длъжност. Щастлива съм, че разбрах за възможността да се свържа и да се доверя на професионалист в подходящия момент.Комуникацията с екипа беше много лека и приятна. Изключително съм доволна от резултата и благодарна за съветите, които получих. За в бъдеще мисля да се възползвам от тази възможност отново.Желая Ви всичко добро!”

Елени Пачеджиева е много щастлива, защото днес е бил нейният първи работен ден. Нашият екип й пожелава много успехи и с удоволствие споделя изпратеният от нея мейл:

“Благодаря ! Днес е моя първи работен ден ! Мисля, че това нямаше да бъде реалност без помощта на екипа на www.make-my-cv.com . Всеки от нас е свалял от интернет бланка-образец за CV, след това прилежно внасяме дати, образование и работодатели. Така направена автобиография е суха, сива и направо безлична. Помолих Таня, да погледне и да се заеме с оформянето на моето СВ. Професонализмът си каза думата : получих по имейла прикачен файл , в който нищо от самата техническа част – дати, имена на работодатели не беше променено, но това, което се измени беше свързано с професионалния поглед през , който екипа на www.make-my-cv.com вижда биографията на кандидата! Изпратих вече добре офермената и перфектно изложена инфомация на новите места за кандидатсване ; имах няколко обаждания за интервю. разбрах след интервюто, че се получават стотици автобиографий на ден,но защо се обадиха на мен ? Мисля, че това нямаше да се случи, ако не беше професионализма на Таня! Елени”

02 4916157

Chiarli007