+359 2 4916157

Автобиография

writemecv

Екипът на www.make-my-cv.com предлага БЕЗПЛАТНО да прегледа и оцени вашето СВ. Пишете ни ТУК

“Времето е пари”. Вероятно специалистите в подбора имат най-добра представа за значението на тази поговорка. Много често те трябва в рамките на 30 секунди да преценят дали четат дадено СВ или да преминат към следващото.

Въпросите, на който трябва да си отговорите сега са:

  • В състояние ли сте да напишете убедителна автобиография, която да грабне веднага вниманието на работодателя и да се открои сред 100 други?
  • Дали наистина сте наясно какви точно умения, опит и постижения търсят работодателите и кое би могло да ги накара да отхвърлят вашата автобиография?
  • Притежавате ли талант за да изложите отлично в писмен вид вашите знания, умения и постижения, по такъв начин,че ги „продадете” успешно на бъдещият работодател?
  • Наистина ли сте наясно кое е добре да присъства във вашето СВ и кое е добре да не бъде включено?

Вашата автобиография трябва да се откроява и ви осигури максимални шансове за покана на интервю. Това ще бъде вашето конкурентно предимство пред другите кандидати. Професионално написаното СВ е ключово в процеса на подбор, защото е възможно да се конкурирате за една позиция с повече от 100 или 200 кандидата.

Разполагайки със СВ написано от нашата компания, вие ще имате конкурентно предимство, защото много малко кандидати ще имат автобиография, която да покрива всички изисквания и стандарти. Това със сигурност увеличава вашите шансове, да получите покана за интервюто, което Ви интересува.

Нашият екип ще даде най-доброто, за да може всеки клиент да получи отлична автобиография. Вижте цените и времето в което можем да ви подготвим исканите документи.
СВ-то ще бъде подготвено в Microsoft Word format, защото това е формата в която го изискват работодателите и повечето агенции за подбор.


Референции и споделен опит от нашите кандидати можете да намерите тук.


02 4916157

Chiarli007