+359 2 4916157

list of consultants in career counseling

Тук ще намерите информация за консултантите по кариерно консултиране към които можете да се обърнете за съвет и консултация.

1.  СУЗАНА ЧАКЪРОВА

Сузана Чакърова е сертифициран консултант по Международнато програма за кариерни консултанти (GCDF). Тя е в сферата управлението на човешките ресурси повече от десет години. Нейната кариера се развива прогресиращо в областта на подбора на персонал. В момента тя заема позиция Мениджър подбор в Уникредит Булбанк и има отлични познания в областта на кариерното развитие в банковата сфера. Сузана Чакърова може да бъде изключително полезна на кандидатите, които са решили да изграждат своята кариера в банкови институции.

2. МИЛЕНА ПЕТКОВА

Милена Петкова има дългогодишен журналистически и управленски опит, а през последните 6 години кариерното й развитие е изцяло в областта на човешките ресурси. Завършила е Журналистика в СУ „Климент Охридски”, Международни отношения в УНСС и Управление и развитие на човешките ресурси в Училището по мениджмънт на НБУ. Привърженик на концепцията за обучение през целия живот, продължава да поддържа квалификацията си с различни курсове, семинари и обучения. Има опит като консултант, мениджър подбор, тренер и HR мениджър. Член е на Professional Women’s Advisory Board на Американския биографичен институт. Сертифициран експерт за използване на системата Thomas International, индивидуален член на БАУРЧР. В момента е HR мениджър в Сдружение Топливо. Консултант и автор в HR Café и професионалната мрежа Maven, Global Knowledge Marketplace.

 

 

02 4916157

Chiarli007