+359 2 4916157

КАРИЕРНО КОНСУЛТИРАНЕ

кариерно консултиране от екипа на www.make-my-cv.com„Да работиш това, което обичаш, значи да нямаш нито един работен ден в живота си.” Тази фраза се приписва на различни автори, но ние няма да търсим нейния създател, а по-скоро ще обърнем внимание на нейното съдържание. Факт е, че след като завършим обучението си ще ни се наложи по-голяма част от времето да правим това, което сме си избрали за професия. Много хора се чувстват цял живот неудовлетворени и търсят причините за този дискомфорт, но едва ли дават сметка, че това може да се дължи на неправилно избрано поприще за развитие. Сър Кен Робинсън в една от най-известните си презентации твърди, че ние сме жертви на остаряла форма на обучение, която не съответства на съвременните условия и динамичната среда, в която живеем. Много хора изживяват живота си без действително да знаят кои са техните силни страни и умения и къде биха могли да имат страхотни постижения и успехи. Ние бихме искали да предложим на всеки, който иска да управлява правилно собственото си кариерно развитие да се възползва от нашата услуга „Кариерно консултиране”. Свържете се с нас на [email protected] и ни разкажете от какъв съвет се нуждаете. Ние ще ви организираме среща със сертифициран консултант, който ще ви помогне да вземете правилно решение за вашата кариера. Кой има нужда от услугата кариерно консултиране:

  • Младите хора, които завършват образованието си и трябва да изберат с какво да се занимават. Следването в университет днес не ви гарантира намиране на работа след дипломирането и за това е добре да прецените дали това е вашата пътека за развитие.
  •  Завършилите университет също имат нужда от съвет, за да изберат най-подходящата кариера.
  •  Кандидатите, които активно търсят работа имат нужда от: изготвяне на стратегия как и къде да си търсят работа, какви документи да подготвят, как да се държат на самото интервю.
  • Кандидати, които имат нужда от информация за пазара на труда, за изисквания на работодателите и по-повече детайли за последните.
  •  Професионалисти, които биха искали да повишат уменията си – по-добра комуникация на работното място, по-обективна самооценка, ефективно планиране на времето, вземане на решения и т.н.
  • При смяна на работата или напускане и пенсиониране.

Ние ще ви предложим пълна конфиденциалност и зачитане на вашето право на избор.

СПИСЪК НА КОНСУЛТАНИТЕ ПО КАРИЕРНО КОНСУЛТИРАНЕ КЪМ КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ

В случай, че бихте желали да направите пробно интервю или да проверите доколко добре сте подготвен за бъдещо такова, не се колебайте да се свържете с нас.

 

02 4916157

Chiarli007