+359 2 4916157

УСЛУГИ

Може би повечето от вас ще се попитат: „При толкова налична информация в интернет как се пише СВ, защо да ползвам професионални услуги за написването на моята автобиография?”

В условията на икономическа криза, когато за една позиция се получават огромен брой СВ-та, консултантът по човешки ресурси има точно 30секунди, за да прецени на коя автобиография да отдели време и коя да пропусне. Предимството на професионално написаното СВ е, че ние знаем точно коя информация да сложим в него, коя да пропуснем, как да формулираме фактите и в каква перспектива да ги представим. Тази комбинация ще открои вашето СВ пред това на другите кандидати и ще ви даде много по-големи шансове да бъдете сред поканените на интервю. За съжаление, прочитът на съвети за написването на автобиография не може да ви осигури дълбокото познаване на материята, която притежават експертите в тази област и категорично техният опит няма с какво да бъде заменен. Предимствата на добре написаното СВ и отлично формулирания придобит опит до момента са очевидни.

В допълнение към автобиографията, нашите експерти са в състояние да ви изготвят и мотивационно писмо, което е свързано с конкретна позиция и референции, които да представите при необходимост. В страницата „Полезни съвети” ще се постараем да предоставим конкретни практически съвети, които ще Ви бъдат от полза след като сте получили покана за интервю.

Тези, които имат нужда да се консултират преди важно интервю или просто биха желали да бъдат по-подотвени на него, нека не се колебаят да се свържат с нас и да уговорят час, за да разговаряме.

Документите, изготвени от специалисти в съответната област категорично увеличават шансовете Ви да получите желаната работа и възнаграждението, което заслужавате.


02 4916157

Chiarli007