+359 2 4916157

Нашите кандидати за нас

Бихме искали да благодарим на всички, които са ни изпратили обратна връзка за качеството на услугата, която са получили от нас.

Силвия Мартинова, беше изправена пред избор : дали да се довери на нашият екип или да избере друга агенция за мотивационното писмо с което да кандидатства в университет. След като се довери на нас и получи потвърждаващ, че е приета по желаната специалност, тя ни написа следното:

‘Изключително съм щастлива, че попаднах на услугите на ‘Make my CV‘! Професионално отношение, бърза и прецизна работа и внимание към всеки детайл! Със сигурност при нужда отново бих ги потърсила, тъй като се ангажират лично със всеки един клиент. Бях очарована от загрижеността на екипа относно постигнатите резултати, вследствие на тяхната намеса за написване на мотивационното ми писмо. Благодарение на тях бях приета в желания от мен университет и желаната от мен специалност. Благодаря Ви!’

Екипът ни желае успех на Силвия Мартинова и да сбъдне мечтите си.

Д.Мачев : “Приятно бях изненадан от отзивчивостта, която получих и бързите резултати. Беше ми предложено не само професионално  изпълнение на желаната от мен услуга но и много ценни съвети, които бяха много полезни. Без съмнение, ако ми се наложи, бих използвал услугите на този екип от професионалисти! “

Румен Русев : “Казвам се Румен Русев.Търсейки работа в чужбина по своята специалност трябваше да потготвя професионално СВ,с което да се представям пред евентуалните си работодатели.Намерих много обяви в интернет за професионални СВ,признавам,че се свързах с няколко човека преди да се запозная с Таня.Но тя със своето търпение и професионализъм веднага ме спечели.Таня изгуби много от своето лично време за да проведем доста разговори как ще е най добре да бъде изготвено моето СВ,така че то да е най- полезно за мен в намирането на подходяща работа.И ето ме тук след две интервюта вече съм одобрен за работата,за която мечтаех в страната,която желаех!Всичко това дължа на Таня!Защото като изготви моето СВ точно,както беше необходимо първо бях избран сред много кандидати и второ веднага ми бе предложена позиция,дори по висока от тази,за която можех да си мечтая!Благодаря Ви, Таня!Доверете и се и със сигурност ще имате успех!”

Благодарим на Стефан Чолаков, който сподели резултатът от нашата намеса:

“Преди време ми се наложи да си търся доста продължително работа, защото такава трудно се намираше, а и сега не е по-различно. До тогава винаги си намирах бързо и лесно и без дори да ми е нужна добра автобиография. С напредването на кризата, кандидатите за една свободна позиция, станаха трицифрено число. Това, разбира се, не е голям проблем, ако имаш добра автобиография. Работодателите искат да видят кой си ти и какво можеш. Знам, че си мислите, че добре се справяте с представянето на себе си, но само по себе си това е умение, което се придобива от опита. Не всички го притежаваме до нивото, от което се нуждаем, за да се откроим сред стотици други кандидати. Аз не знаех дали съм на прав път и затова потърсих помощ. Тогава, единствения човек, който познавах в тази сфера беше Таня Тодорова и съответно се обърнах към нея с молба да ми помогне да подготвим така моята автобиография, че да получа покана за интервю. Така и стана. Направихме с нея биографията и започнах отново да кандидатствам. Започнаха да ми се обаждат и да ме канят на интервюта. В крайна сметка от човек без работа и без избор се превърнах в човек, който получи много предложения. Можех да избирам каква работа да започна, защото постоянно ме канеха на интервюта и всичко това в резултат на добрата автобиография, която притежавах. Бих посъветвал всеки, който иска да си намери желаната работа и не е НАПЪЛНО сигурен в своята автобиография, да потърси помощ. Не е срамно да поискаме помощ. Успех :)”

Таня Савова ни изпрати референция за СВ, което й изготвихме.  Щастливи сме да я споделим и искрено й желаем много успехи:

“Като човек без професионален опит за мен беше изключително трудно дори да започна своето CV. Не знаех как да представя себе си по начин, който би заинтригувал отсрещната страна и би ме направил подходящ кандидат за определена длъжност. Щастлива съм, че разбрах за възможността да се свържа и да се доверя на професионалист в подходящия момент.Комуникацията с екипа беше много лека и приятна. Изключително съм доволна от резултата и благодарна за съветите, които получих. За в бъдеще мисля да се възползвам от тази възможност отново.Желая Ви всичко добро!”

Елени Пачеджиева е много щастлива, защото днес е бил нейният първи работен ден. Нашият екип й пожелава много успехи и с удоволствие споделя изпратеният от нея мейл:

“Благодаря ! Днес е моя първи работен ден ! Мисля, че това нямаше да бъде реалност без помощта на екипа на www.make-my-cv.com . Всеки от нас е свалял от интернет бланка-образец за CV, след това прилежно внасяме дати, образование и работодатели. Така направена автобиография е суха, сива и направо безлична. Помолих Таня, да погледне и да се заеме с оформянето на моето СВ. Професонализмът си каза думата : получих по имейла прикачен файл , в който нищо от самата техническа част – дати, имена на работодатели не беше променено, но това, което се измени беше свързано с професионалния поглед през , който екипа на www.make-my-cv.com вижда биографията на кандидата! Изпратих вече добре офермената и перфектно изложена инфомация на новите места за кандидатсване ; имах няколко обаждания за интервю. разбрах след интервюто, че се получават стотици автобиографий на ден,но защо се обадиха на мен ? Мисля, че това нямаше да се случи, ако не беше професионализма на Таня! Елени”

02 4916157

Chiarli007