+359 2 4916157

За екипът на Make my CV е много важно да изгради взаимно доверие с бъдещите клиенти, защото нашата цел е помогнем чрез услугите, които предлагаме, всеки да сбъдне и реализира максимално мечтите си. Ще се радваме да отговорим на вашите очаквания и да задоволим изискванията ви.

   

    В. Василев е магистър от СУ «Климент Охридски» с диплома по по  Антична култура и   литература от факултета по класически и нови филологии. Завършил е Първа английски езикова гимназия в София и притежава диплома за « Преводач и кореспондент с английски език.» Преподавал е английски език и в допълнение към него владее свободно италиански и руски език.
 

 

 

 

 

 

 

 

     Т.Тодорова е магистър по психология с диплома от СУ «Климент Охридски» – Философски факултет и притежава Магистърска степен по Бизнес Администрация от УНСС. Работи като консултант на свободна практика в Германия. В България е била мениджър подбор в една от големите компании за подбор на персонала и има голям опит в тази сфера. Занимала се е както с традиционен подбор, така и с headhunting и организиране на центрове за подбор.

 

 

 

 

02 4916157

Chiarli007

 

 Нашите кандидати за нас