+359 2 4916157

КОНТАКТ

Нека представим нашият екип. Екипът на Make my CV се състои от специалисти с опит в професионално изготвяне на автобиографии. CV-тата, които подготвя нашият екип, са внимателно обмислени и написани, за да може да представят по най-добрия начин кандидата пред бъдещия работодател. Те са далеч от сухото изброяване на информация за дадена личност. В екипа ни влизат консултанти по подбора, които са работили за най-известните агенции за подбор, извършвали са подбор на високи управленчески позиции, което ни дава възможност да предложим висок стандарт на услугата, която предоставяме.

Нашите клиенти са всички, които са предпочели се обърнат към професионалисти, за да получат максимално добре написано СВ, мотивационно писмо и референции. Това могат да бъдат наскоро дипломирани специалисти, които за първи излизат на трудовия пазар, както и квалифицирани кадри,които търсят ново поле за изява и развитие  и разбира се управленчески кадри, които имат желание за нова стъпка в кариерата си.

Каква е нашата цел? Да помогнем на нашите клиенти да имат професионално написано CV, което да ги открои в процеса на преселекция на автобиографиите и да им даде приоритет в поканите за интервю. Това е стъпка в посока на мечтаната нова позиция и съответно на работата,която те заслужават.

Попълнете формата за контакт, за да се свържем с Вас във възможно най-кратък срок.

02 4916157

Chiarli007

  Вашето име и фамилия (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Вашият телефон (задължително)

  Skype

  Вашето съобщение

  Изпратете ваше СВ (ако разполагате с такова)

  Прочетох и приемам правилата за защита на личните данни

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  Моля, да се запознаете с нашата политика за защита на личните данни, преди да продължите.